Your cart
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Baton z belgijskiej białej czekolady, bez dodatku cukru. Słodyczy nadaje stewia, która ma dużo mniej kalorii niż cukier. Czekolada bogata jest w błonnik oraz antyoksydanty, a także jest źródłem magnezu, cynku, żelaza i witamin z grupy B.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Zawartość kakao min. 44%, zawartość mleka min. 40%.
składniki: błonnik pokarmowy, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny, substancje słodzące (erytrytol i glikozydy stewiolowe), tłuszcz kakaowy, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku, liofilizowana cytryna w proszku, liofilizowana limonka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa,
naturalne barwniki
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 1915kJ/457 kcal
- tłuszcz: 36,5g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,7g
- węglowodany: 24,2g w tym cukry: 10,0g
- błonnik: 28.2g
- białko: 5,5g
- sól: 0,2g