Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Płatki róży w cukrze mają długą tradycję. W Galicji, świeże surowe płatki utarte z cukrem były szeroko stosowane jako nadzienie do ciastek, pączków, rogalików oraz aromatyzowanych ciast.
Płatki róży w cukrze dodadzą ciastu wyrazistości podnosząc jego walory aromatyczne, będą gwarancją niepowtarzalności, a ich smak na długo pozostanie w pamięci.
składniki: cukier, płatki róży fałdzistolistnej 30%, kwas cytrynowy (jako regulator kwasowości)
Płatki róży w cukrze dodadzą ciastu wyrazistości podnosząc jego walory aromatyczne, będą gwarancją niepowtarzalności, a ich smak na długo pozostanie w pamięci.
składniki: cukier, płatki róży fałdzistolistnej 30%, kwas cytrynowy (jako regulator kwasowości)
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 1292kJ/304kcal
- tłuszcz: 0,0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
- węglowodany: 76g w tym cukry: 73g
- białko: 0,0g
- sól: 0,0035g