Your cart
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Podstawowym składnikiem masła orzechowego klasycznego są orzechy arachidowe i lecytyna. Masło to ma doskonały, naturalny smak orzechowy, świetnie komponujący się z dodatkami zarówno słodkimi jak i pikantnymi.
Jest to doskonały i oryginalny w smaku, słodki krem świetnie pasujący do kanapek czy krakersów z miodem, konfiturami lub owocami. Można zrobić z niego wartościowy i smaczny krem do ciast (w tym celu należy w misce ucierać masło lub margarynę i dodawać stopniowo masło do uzyskania puszystej masy o pożądanym łagodniejszym lub pełniejszym smaku,
Jest to doskonały i oryginalny w smaku, słodki krem świetnie pasujący do kanapek czy krakersów z miodem, konfiturami lub owocami. Można zrobić z niego wartościowy i smaczny krem do ciast (w tym celu należy w misce ucierać masło lub margarynę i dodawać stopniowo masło do uzyskania puszystej masy o pożądanym łagodniejszym lub pełniejszym smaku,
(jeśli to konieczne można dosłodzić krem cukrem pudrem).
składniki: orzechy arachidowe 90%, emulgator: lecytyny (z soi), częściowo utwardzony tłuszcz palmowy (zawartość tłuszczów trans< 1%), błonnik pszenny (bez glutenu), cukier, sól morska, aromat: wanilina
składniki: orzechy arachidowe 90%, emulgator: lecytyny (z soi), częściowo utwardzony tłuszcz palmowy (zawartość tłuszczów trans< 1%), błonnik pszenny (bez glutenu), cukier, sól morska, aromat: wanilina
wartość odżywcza w 100 g:
- wartość energetyczna: 2570 kJ/ 619 kcal
- tłuszcz: 51 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,7 g
- węglowodany: 17 g w tym cukry: 4,3 g
- białko: 23 g
- sól: 1,01 g
Produkt może zawierać sezam, migdały, orzechy nerkowca.