Delikatne, chrupiące i pachnące plasterki bananów, które zostały poddane procesowi liofilizacji.
Mogą być stosowane tak, jak świeże owoce: spożywane bezpośrednio lub dodawane do wypieków, deserów, musli, koktajli.
Dzięki liofilizowaniu owoce zachowują swój smak, aromat oraz około 90% wartości odżywczych świeżych owoców.
składniki: liofilizowany banan 100%
wartość odżywcza w 100g:
• wartość energetyczna: 1400kJ/334kcal
• tłuszcz: 0,7g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
• węglowodany: 74,3g
w tym cukry: 64,1g
• błonnik: 6,8g
• białko: 4,3g
• sól: 0,0g
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa- Nila 17
31-209 Kraków
Polska
tel.: +48 12 626 00 70 www.batom.pl