Your cart
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Delikatne, chrupiące i pachnące jagody, które zostały poddane procesowi liofilizacji. Mogą być stosowane tak, jak świeże owoce: spożywane bezpośrednio lub dodawane do wypieków, deserów, musli, koktajli. Dzięki liofilizowaniu owoce zachowują swój smak, aromat oraz około 90% wartości odżywczych.
składniki: liofilizowane jagody 100%
wartości odżywcze na 100g produktu:
- wartość energetyczna: 1000 kJ/ 239 kcal
- tłuszcz: 3,8g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g - węglowodany: 38,2g
w tym cukry: 38,1g - błonnik: 30,9g
- białko: 3,8g
- sól: 0,02g
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa - Nila 17
31-209 Kraków
Polska
tel.: +48 12 626 00 70
www.batom.pl
Produkt rolnictwa ekologicznego.
COBICO NR PL-03-001216