Chrupki kukurydziane z marchwią i...

Chrupki kukurydziane z marchwią i jabłkiem bezglutenowe 4 x 15g ANGELINA BIO

MCLLOYD’S 8588004638754
11,12 zł Brutto / szt.
10,59 zł netto / szt.
Opakowanie
  • Pojedyncze sztuki
  • Opakowanie zbiorcze po 3 szt.

Dostępna ilość: 24 - zamawiasz pojedyncze sztuki.

Opis

BIO chrupki kukurydziane z marchwią i jabłkiem bezglutenowe. Ekologiczne chrupki kukurydziane bez soli i cukru, pieczone, przeznaczone dla dzieci od 7- go miesiąca życia. Produkt wegański, bez dodatku cukru (zawiera tylko cukry naturalnie występujące) i soli, bezglutenowy, bez orzechów, soi i laktozy. Opakowanie zawiera 4 torebki po 15 g każda.

masa netto: 4 x 15 g
składniki: kukurydza* 75%, olej słonecznikowy* 14,6%, marchew w proszku* 5,2%, jabłko w proszku* 5,2% (jabłko* 85%, mąka ryżowa*), witamina B1 (*certyfikowany składnik ekologiczny) 
wartość odżywcza w 100 g
  • wartość energetyczna: 1741 kJ / 414 kcal 
  • tłuszcz: 15 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g 
  • węglowodany: 62 g w tym cukry: 3,9 g 
  • błonnik: 3,7 g
  • białko: 6 g 
  • sól: 0,02 g 
Produkt rolnictwa ekologicznego. 

Szczegóły produktu

Certyfikat rolnictwa ekologicznego BIO
tak
Bez glutenu (deklaracja)
tak
Wegański
tak
Bez dodatku cukru białego
tak
8588004638754

Dopasowanie produktu

Opinie o produkcie (0)

Zawarte na stronie opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów BATOM, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu.

Zobacz także

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Produkty dodane do schowka
Produkty dodane do porównania