Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Ekologiczny bulion warzywny, bezglutenowy, bez oleju palmowego.
Sposób przygotowania: Rozpuścić 1 kostkę w 550ml wrzącej wody.
masa netto: 66g
składniki: sól morska, oleje roślinne* (shea*, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*), miso* (soja*, ryż*, woda, sól, koji), suszone warzywa* w zmiennych proporcjach 9,2% (cebula*, seler*, marchew*, por*, natka pietruszki*), mąka ryżowa*, skrobia kukurydziana*, ekstrakt drożdżowy, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)wartość odżywcza w 100ml bulionu:
- wartość energetyczna: 26kJ/6kcal
- tłuszcz: 0,5g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2g
- węglowodany: <0,5g w tym cukry: 0,1g
- białko: 0,1g
- sól: 0,97g
Produkt rolnictwa ekologicznego.