Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Bezglutenowe bułki bez laktozy, mleka i soi, o wysokiej zawartości błonnika pokarmowego.
Do bezpośredniego spożycia, mogą być podgrzewane w tosterze lub piekarniku.
Do bezpośredniego spożycia, mogą być podgrzewane w tosterze lub piekarniku.
waga: 120g
składniki: woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej rzepakowy, drożdże,syrop winogronowy, białko kurze (jaja), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), cukier, aromat
wartość odżywcza w 100g:
• wartość energetyczna: 1214kJ/288kcal
• tłuszcz: 6,8g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6g
• węglowodany: 49,8g
w tym cukry: 6,0g
• błonnik: 5,9g
• białko: 4,2g
• sól: 1,19g
wartość odżywcza w 100g:
• wartość energetyczna: 1214kJ/288kcal
• tłuszcz: 6,8g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6g
• węglowodany: 49,8g
w tym cukry: 6,0g
• błonnik: 5,9g
• białko: 4,2g
• sól: 1,19g
Może zawierać białka mleka.