Makaron z białej kukurydzy świderki /...

Makaron z białej kukurydzy świderki / fusilli bezglutenowy 250g BARTOLINI BIO

TABIT 5901902004736
11,25 zł Brutto / szt.
10,71 zł netto / szt.

Wyprodukowany we Włoszech makaron z mąki odpowiedniej dla osób na diecie bezglutenowej. Zdrowa alternatywa dla osób uczulonych na gluten. Prosty skład.

Opakowanie
  • Pojedyncze sztuki
  • Opakowanie zbiorcze po 3 szt.

Dostępna ilość: 27 - zamawiasz pojedyncze sztuki.

Opis

BIO makaron z białej kukurydzy świderki bezglutenowy, wegański. Wysokobiałkowy, ekologiczny makaron fusilli 100% z bio mąki z białej kukurydzy. Produkt odpowiedni dla sportowców, osób na diecie bezglutenowej oraz wegan. Czas gotowania: 8-9 minut. 

masa netto: 250 g 
składniki: 100% mąka z białej kukurydzy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) 
wartość odżywcza w 100 g:  

  • wartość energetyczna: 1493 kJ / 352 kcal
  • tłuszcz: 0,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g 
  • węglowodany: 79 g w tym cukry: 0,6 g
  • błonnik: 1,8 g 
  • białko: 6,6 g
  • sól: <0,01 g 

Może zawierać soję.
Produkt rolnictwa ekologicznego.

Szczegóły produktu

Certyfikat rolnictwa ekologicznego BIO
tak
Bez glutenu (deklaracja)
tak
Wegański
tak
Bez dodatku cukru białego
w składnikach
5901902004736

Dopasowanie produktu

Opinie o produkcie (0)

Zawarte na stronie opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów BATOM, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu.

Zobacz także

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Produkty dodane do schowka
Produkty dodane do porównania