Makaron z ciecierzycy spaghetti bezglutenowy 250g FELICIA BIO

ANDRIANI 8032804431461

Ekologiczny makaron z mąki z ciecierzycy, bez dodatku jajek. Odpowiedni dla osób na diecie bezglutenowej. Prosty, naturalny skład.

Opis

BIO makaron z ciecierzycy spaghetti bezglutenowy. Produkt z ciecierzycy bogaty w białko roślinne, wyprodukowany we Włoszech. Makaron spaghetti bezglutenowy, koszerny. Czas gotowania: 8 minut. 

masa netto: 250 g 
składniki: mąka z ciecierzycy* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) 
wartość odżywcza w 100 g
  • wartość energetyczna: 1513 kJ / 359 kcal
  • tłuszcz: 6,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
  • węglowodany: 52 g w tym cukry: 2,9 g
  • błonnik: 8,5 g 
  • białko: 20 g 
  • sól: 0,02 g 

Produkt rolnictwa ekologicznego.

11,29 zł / szt.
10,75 zł netto / szt.

Opakowanie

Dostępna ilość: 979 - zamawiasz pojedyncze sztuki
Loading...