Pasta z krojonych grzybków z przyprawami. Warto skosztować tego znanego od wieków w kuchni polskiej, produktu z polskich lasów.
Pasta grzybowa z podgrzybków, naturalna, bez konserwantów i sztucznych barwników. Pasteryzowana. Podgrzybki krojone, do bezpośredniego spożycia lub jako dodatek do wielu potraw: sosów (sos tatarski), dipów, sałatek.
masa netto: 250 g
składniki: podgrzybki 99%, przyprawy
wartość odżywcza w 100 g:
- wartość energetyczna: 115 kJ / 27 kcal
- tłuszcz: 0,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
- węglowodany: 5,2 g w tym cukry: 1,9 g
- białko: 2,1 g
- sól: 99,3 mg
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.