Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
BIO płatki ryżowe. Ekologiczne płatki ryżowe powstają poprzez zgniatanie ziaren ryżu. Dodane do mleka mogą stanowić pożywne śniadanie. Idealnie smakują z konfiturami, miodem, jako dodatek do musli, jogurtów, deserów.
masa netto: 250 g
składniki: płatki ryżowe* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartości odżywcze na 100g produktu:
- wartość energetyczna: 1536 kJ/ 362 kcal
- tłuszcz: 1,3g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2g
- węglowodany: 77g w tym cukry: 0,1g
- błonnik: 0,6g
- białko: 0,3g
- sól: 0,3g
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa - Nila 17
31-209 Kraków
Polska
tel.: +48 12 626 00 70
www.batom.pl