Wegańskie płatki pszenne z dodatkiem kremu z migdałów. Pyszny, zdrowy i sycący posiłek na początek dnia. Prosty skład, bez dodatków, tylko certyfikowane, sprawdzone składniki. Bez GMO.
Pełnoziarniste, pszenne BIO płatki śniadaniowe z dodatkiem masła migdałowego, mąki kokosowej i daktyli. Bogate w błonnik i białko, doskonałe na pożywny posiłek (z mlekiem, napojem roślinnym czy z jogurtem) lub przekąskę w ciągu dnia. Produkt odpowiedni dla wegan.
masa netto: 350g
składniki: pełnoziarnista mąka z pszenicy durum*, masło migdałowe* 9%, mąka kokosowa* 9,3%, koncentrat soku winogronowego*, cukier daktylowy*, suszone daktyle* 2%, sól morska Mesolonghi (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 1729kJ/411kcal
- tłuszcz: 8,2g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2g
- węglowodany: 64g w tym cukry: 11g
- błonnik: 13g
- białko: 14g
- sól: 1,9g
Produkowane w zakładzie gdzie przetwarza się również: jęczmień, mleko, jajka, sezam, orzechy włoskie, orzechy laskowe, orzechy arachidowe.
Produkt rolnictwa ekologicznego.