BIO praliny z czekolady nadziewane kremem migdałowym. Babeczki bezglutenowe, wegańskie, bez laktozy, słodzone cukrem kokosowym, posiadają certyfikat koszerności. Ekologiczne pomadki czekoladowe nadziewane kremem migdałowym zawierają starannie wyselekcjonowane organiczne składniki doskonałej jakości, które sprawiają, że smakują wyśmienicie.
Masa kakaowa minimum 52%.
masa netto: 39 g
składniki: prażone migdały* 30%, cukier kokosowy*, masa kakaowa*, masło kakaowe*, krem kokosowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
- wartość energetyczna: 2503 kJ / 604 kcal
- tłuszcz: 46 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
- węglowodany: 36 g w tym cukry: 28 g
- błonnik 4,3 g
- białko: 11 g
- sól: 0,25 g