Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Torcik kakaowy nie zawierający glutenu.
składniki: cukier, tłuszcze roślinne, jaja, syrop glukozowo- fruktozowy, mąka ryżowa, margaryna (tłuszcze roślinne, woda, emulgator: E 471, sól, aromat), skrobia kukurydziana, odtłuszczone mlekow proszku, mleko słodzone zagęszczone (mleko, cukier), mąka kukurydziana, skrobia ryżowa, kakao odtłuszczone 1,8 %, dekstroza, emulgatory: E 471, lecytyna sojowa; substancja stabilizująca: sorbitol; błonnik cykoriowy, środek spulchniający: E 575 , wodorowęglan sodu; substancje zagęszczające: guma ksantanowa, mączka chleba świętojańskiego, sól, aromat
wartość odżywcza w 100g:
• wartość energetyczna: 1845kJ/440kcal
• tłuszcz: 19g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13g
• węglowodany: 63g
w tym cukry: 35g
• błonnik: 0,6g
• białko: 3,9g
• sól: 0,33g