Żelatyna wieprzowa w listkach 20g (12 listków) EWALD BIO
Przyprawy BIO Żelatyna wieprzowa w listkach 20g (12 listków) EWALD BIO
Żelatyna wieprzowa w listkach doskonale nadaje się zarówno do dań gorących jak i do dań zimnych, na przykład deserów.
Sposób użycia: namoczyć odpowiednią ilość listków przez około 5 minut w zimnej wodzie, wyjąć i delikatnie odcisnąć; w daniach gorących należy wymieszać odciśniętą żelatynę bezpośrednio w gorącej masie, żelatyna rozpuści się natychmiast; do dań zimnych należy rozpuścić odciśniętą żelatynę w niewielkiej ilości gorącej wody, a następnie dodać zimną masę do rozpuszczonej żelatyny - nigdy odwrotnie, schłodzić w lodówce 4 godziny.
masa netto: 20g
składniki: żelatyna wieprzowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
- Certyfikat rolnictwa ekologicznego BIO
- tak
- Bez dodatku cukru białego
- w składnikach
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Fasolka czarna 500g BATOM BIO
Kurkuma mielona 300g BATOM BIO
Migdały 300g BATOM BIO
Sól kamienna kłodawska 1kg BJOS
Herbatka dla dzieci uspokajająca ekspres 20T APOTHEKE BIO
Inne produkty w tej kategorii:
Cukier waniliowy 20g AMYLON BIO
Budyń czekoladowy 40g AMYLON BIO
Migdały mielone (mąka migdałowa) 100g BATOM BIO
Cynamon cejloński mielony BATOM 125g BIO
Wanilia Bourbon mielona 5g LEBENSBAUM BIO
Kasztany jadalne suszone obrane 200g BIO PLANET BIO
Spirulina niebieska proszek 50g BATOM BIO
Budyń waniliowy bezglutenowy 150g BETTR BIO
Karob 500g BATOM BIO
Inulina z agawy 300g BATOM BIO
Kurkuma mielona 50g BATOM BIO
Budyń śmietankowy 40g AMYLON BIO
Cynamon cejloński laski 500g BATOM BIO
Proszek do pieczenia bezglutenowy 200g ZDROWO NAMIESZANE BIO
Budyń truskawkowy 40g AMYLON BIO
Skrobia kukurydziana 200g AMYLON BIO
