Żelatyna wieprzowa w listkach 20g (12 listków) EWALD BIO
Przyprawy BIO Żelatyna wieprzowa w listkach 20g (12 listków) EWALD BIO
Żelatyna wieprzowa w listkach doskonale nadaje się zarówno do dań gorących jak i do dań zimnych, na przykład deserów.
Sposób użycia: namoczyć odpowiednią ilość listków przez około 5 minut w zimnej wodzie, wyjąć i delikatnie odcisnąć; w daniach gorących należy wymieszać odciśniętą żelatynę bezpośrednio w gorącej masie, żelatyna rozpuści się natychmiast; do dań zimnych należy rozpuścić odciśniętą żelatynę w niewielkiej ilości gorącej wody, a następnie dodać zimną masę do rozpuszczonej żelatyny - nigdy odwrotnie, schłodzić w lodówce 4 godziny.
masa netto: 20g
składniki: żelatyna wieprzowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
- Certyfikat rolnictwa ekologicznego BIO
- tak
- Bez dodatku cukru białego
- w składnikach
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Makaron ryżowy świderek bezglutenowy 250g BARTOLINI BIO
Przyprawa Podlaska do gulaszu 50g DARY NATURY
Herbata zielona cejlońska liściasta 80g DARY NATURY BIO
Syrop malinowy 330ml BATOM BIO
Guma guar 100g PROVITA
Płatki owsiane bezglutenowe 500g PROVITA
Herbatka Mniszek kwiat 25g DARY NATURY BIO
Inne produkty w tej kategorii:
Groszek ptysiowy orkiszowy 70g ANIA BIO
Panierka Panko bezglutenowa 200g Amylon BIO
Wanilia Bourbon mielona 5g LEBENSBAUM BIO
Budyń morelowy 40g AMYLON BIO
Galaretka truskawkowa w proszku 40g AMYLON BIO
Galaretka pomarańczowa w proszku 40g AMYLON BIO
Galaretka wiśniowa w proszku 40g AMYLON BIO
Drożdże suszone 9g LECKER’S BIO
Agar Agar 20g BATOM BIO
Proszek do pieczenia 200g AMYLON BIO
Budyń truskawkowy 40g AMYLON BIO
Cukier waniliowy 100g AMYLON BIO
Inulina 250g BIO PLANET BIO
Kisiel cytrynowy bezglutenowy 30g AMYLON BIO
Cukier cynamonowy 20g AMYLON BIO
Cynamon cejloński mielony 50g LEBENSBAUM BIO
