Żelatyna wieprzowa w listkach 20g (12 listków) EWALD BIO
Przyprawy BIO Żelatyna wieprzowa w listkach 20g (12 listków) EWALD BIO
Żelatyna wieprzowa w listkach doskonale nadaje się zarówno do dań gorących jak i do dań zimnych, na przykład deserów.
Sposób użycia: namoczyć odpowiednią ilość listków przez około 5 minut w zimnej wodzie, wyjąć i delikatnie odcisnąć; w daniach gorących należy wymieszać odciśniętą żelatynę bezpośrednio w gorącej masie, żelatyna rozpuści się natychmiast; do dań zimnych należy rozpuścić odciśniętą żelatynę w niewielkiej ilości gorącej wody, a następnie dodać zimną masę do rozpuszczonej żelatyny - nigdy odwrotnie, schłodzić w lodówce 4 godziny.
masa netto: 20g
składniki: żelatyna wieprzowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
- Certyfikat rolnictwa ekologicznego BIO
- tak
- Bez dodatku cukru białego
- w składnikach
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Spirulina proszek 300g BATOM BIO
Kawa Żołędziówka 200g DARY NATURY BIO
Sok z kapusty kiszonej tłoczony NFC 300ml BIOFOOD BIO
Owoce liofilizowane Malina 20g BATOM
Majeranek 15g DARY NATURY
Inulina z agawy 300g BATOM BIO
Inne produkty w tej kategorii:
Mak niebieski 400g BIO PLANET BIO
Proszek do pieczenia 12g AMYLON BIO
Kaszka kukurydziana bezglutenowa 450g PROBIO BIO
Cynamon cejloński mielony BATOM 1kg BIO
Budyń czekoladowy 40g AMYLON BIO
Cukier waniliowy 100g AMYLON BIO
Budyń truskawkowy bezglutenowy 150g BETTR BIO
Proszek do pieczenia 3 x 17g BIOVEGAN BIO
Wanilia mielona Bourbon 5g BIOVEGAN BIO
Cynamon cejloński mielony 50g LEBENSBAUM BIO
Zakwas chlebowy orkiszowy 30g BIOVEGAN BIO
Dropsy czekoladowe mylk 200g BETTR BIO
Groszek ptysiowy pszenny 70g ANIA BIO
Galaretka cytrynowa w proszku 40g AMYLON BIO
Migdały płatki / cięte 250g BATOM BIO
Kisiel wiśniowy bezglutenowy 30g AMYLON BIO
