Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Cukier kokosowy otrzymywany jest z soku z kwiatów palmy kokosowej. Jest bardzo słodki, aromatyczny, o karmelowym posmaku.
Ma niższy indeks glikemiczny od cukru białego
i brązowego. Stanowi idealną alternatywę dla zwykłego cukru: znakomity do słodzenia, pieczenia, deserów.
i brązowego. Stanowi idealną alternatywę dla zwykłego cukru: znakomity do słodzenia, pieczenia, deserów.
waga: 150g
składniki: cukier kokosowy* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100g:
• wartość energetyczna: 1602kJ/377kcal
• tłuszcz: 0,4g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
• węglowodany: 93g w tym cukry: 90g
• białko: 0,0g
• sól: 0,9g
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
COBICO NR PL-03-001216
producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa- Nila 17
31-209 Kraków
Polska
tel.: +48 12 626 00 70 www.batom.pl