Makaron z semoliny Z algami Spirulina
BIO makaron z semoliny (mąka z pszenicy durum) o doskonałej sprężystości po ugotowaniu. Dzięki specjalnym metodom suszenia posiada lekko chropowatą powierzchnię doskonale chłonąca sosy i dressingi. Doskonały do ryb i owoców morza.
Czas gotowania: 8 minut, al dente: 6 minut.
masa netto: 250 g
składniki: semolina* (mąka z pszenicy durum), algi morskie suszone* (spirulina) 3% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100 g ugotowanego produktu:
- wartość energetyczna: 740kJ/175kcal
- tłuszcz: 0,8g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4g
- węglowodany: 34g w tym cukry: 0,6g
- błonnik: 2,0g
- białko: 7,2g
- sól: 0,02g
Produkt może zawierać jaja i soję.
Produkt rolnictwa ekologicznego.