Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Wysokogatunkowy BIO makaron pszenny jajeczny z pszenicy durum o doskonałej sprężystości i konsystencji. Dzięki specjalnym metodom wytwarzania i suszenia posiada lekko chropowatą powierzchnię doskonale chłonącą sosy, zupy. Ekologiczny makaron ze świeżo wybijanych jaj przepiórczych.
masa netto: 250 g
składniki: semolina* (mąka z pszenicy durum), jaja przepiórcze świeże* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100 g:
- wartość energetyczna: 771 kJ / 182 kcal
- tłuszcz: 1,1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,46 g
- węglowodany: 35,3 g w tym cukry: 2,9 g
- błonnik: 1,8 g
- białko: 6,8 g
- sól: 0,01 g
Produkt rolnictwa ekologicznego.