Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Ekologiczny makaron ryżowy Fusilli Tricolore wzbogacony naturalnymi ekstraktami szpinaku oraz pomidorów, bezglutenowy, koszerny, bezjajeczny.
Sposób przygotowania: do lekko osolonej, gotującej się wody dodać żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotować 6 minut.
masa netto: 250g
składniki: mąka ryżowa* 96%, szpinak* w proszku 2%, pomidor* w proszku 2%
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 1523kJ/359kcal
- tłuszcz: 0,9g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3g
- węglowodany: 79g w tym cukry: 0,8g
- błonnik: 3,5g
- białko: 8,4g
- sól: 0,02g
Produkt rolnictwa ekologicznego.