• Niedostępne

Makaron kukurydziany spaghetti bezglutenowy 500g OLA BIO

BIOHEALTH LTD. 5204217914951

Makarony kukurydziane to doskonała propozycja dla osób cierpiących na celiakę, osób uczulonych na pszenicę i jej pochodne oraz tych, którzy chcą zdrowo się odżywiać. Są lekkie i lekkostrawne, doskonale łączą się z różnymi sosami i warzywami. 

Opis

BIO makaron kukurydziany spaghetti z mąki pozyskanej z najwyższej jakości organicznego żółtej kukurydzy. Eko makaron bezglutenowy spaghetti z kukurydzy o doskonałej sprężystości i konsystencji, wyśmienity do sosów, dań mięsnych i warzywnych. 
Czas gotowania: 7-9 minut. 

masa netto: 500 g 
składniki: mąka z żółtej kukurydzy* 100%, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) 
wartość odżywcza w 100 g

  • wartość energetyczna: 1491 kJ / 351 kcal
  • tłuszcz: 1,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
  • węglowodany: 77 g tym cukry: 0,0 g
  • błonnik: 2,1 g 
  • białko: 7,1 g 
  • sól: 0,0 g 

Produkt rolnictwa ekologicznego

9,19 zł / szt.
8,75 zł netto / szt.

Opakowanie

Dostępna ilość: 0 - zamawiasz pojedyncze sztuki
Niedostępne
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Szczegóły produktu
Certyfikat rolnictwa ekologicznego BIO
tak
Bez glutenu (deklaracja)
tak
Bez dodatku cukru białego
w składnikach
5204217914951
Dopasowanie produktu
Loading...