pasta rybna z zielonymi oliwkami
Pasta z tuńczyka z zielonymi oliwkami, idealna jako dodatek do tostów, kanapek, sałatek. Produkt sterylizowany.
waga: 180g
składniki: tuńczyk wędzony 26% ( Katsuwonus pelamis), ciecierzyca gotowana, woda, olej rzepakowy, zielone oliwki 8%, skrobia, cukier, olej słonecznikowy, ocet spirytusowy, miazga sezamowa tahini, sól, sok cytrynowy, przyprawy, regulatory kwasowości (kwas mlekowy, kwas cytrynowy), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
wartość odżywcza w 100g:
• wartość energetyczna: 815kJ/196kcal
• tłuszcz: 13g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1g
• węglowodany: 11g
w tym cukry: 3,6g
• błonnik: 1,4g
• białko: 8g
• sól: 1,5g
Ciemniejsza warstwa pod wieczkiem nie wpływa na jakoś produktu.