Sos sojowy Shoyu 250ml YAKSO BIO
Sosy sojowe Przyprawy azjatyckie Yakso
Sos Shoyu polecany jako uniwersalna przyprawa do dań gotowanych i pieczonych.
Jest to znakomity dodatek do zup, zalew, dań mięsnych, rybnych, sałatek, makaronu oraz ryżu.
objętość netto: 250ml
składniki: woda, ziarno soi* 25%, pszenica*, sól morska, woda, Aspergillus Oryzae*- Koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100g:
• wartość energetyczna: 226kJ/54kcal
• tłuszcz: 0,1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
• węglowodany: 5,8g w tym cukry: 1,5g
• błonnik: 0,0g
• białko: 7,5g
• sól: 14g
Zawiera gluten i soję.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
Zobacz także
Sos chili 480ml YAKSO BIO
- Certyfikat rolnictwa ekologicznego BIO
- tak
- Wegański
- w składnikach
- Bez dodatku cukru białego
- w składnikach
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Morwa biała suszona 250g BATOM BIO
Pesto Verde zielone 130g LASELVA BIO
Chipsy ziemniaczane paprykowe bezglutenowe 170g SCHAR
Sok jeżynowy bez dodatku cukru 330ml BATOM BIO
Chrupki ryżowe 80g PROVITA
Dżem mango bez dodatku cukru 200g PURE&GOOD
Inne produkty w tej kategorii:
Sos sojowy Tamari 250ml YAKSO BIO
Sos sojowy Tamari Strong 500ml LIMA BIO
Ocet krem balsamiczny 200ml CRETAN NECTAR BIO
Pesto Verde zielone 130g LASELVA BIO
Sos sojowy TAMARI 125ml YAKSO BIO
Sos sojowy Tamari o obniżonej zawartości soli 250ml LIMA BIO
Sos sojowy Shoyu 125ml YAKSO BIO
