Żelatyna wieprzowa w listkach 20g (12 listków) EWALD BIO
Przyprawy BIO Żelatyna wieprzowa w listkach 20g (12 listków) EWALD BIO
Żelatyna wieprzowa w listkach doskonale nadaje się zarówno do dań gorących jak i do dań zimnych, na przykład deserów.
Sposób użycia: namoczyć odpowiednią ilość listków przez około 5 minut w zimnej wodzie, wyjąć i delikatnie odcisnąć; w daniach gorących należy wymieszać odciśniętą żelatynę bezpośrednio w gorącej masie, żelatyna rozpuści się natychmiast; do dań zimnych należy rozpuścić odciśniętą żelatynę w niewielkiej ilości gorącej wody, a następnie dodać zimną masę do rozpuszczonej żelatyny - nigdy odwrotnie, schłodzić w lodówce 4 godziny.
masa netto: 20g
składniki: żelatyna wieprzowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
- Certyfikat rolnictwa ekologicznego BIO
- tak
- Bez dodatku cukru białego
- w składnikach
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Chlorek magnezu płatki kąpielowe 1kg BATOM
Makaron konjac Fettuccine 385g DIET-FOOD BIO
Sól kłodawska drobna różowa 1kg BATOM
Przyprawa Podlaska do mięsa mielonego 50g DARY NATURY
Tofu paprykowe 250g NATURAVENA
Ciasteczka kruche korzenne bezglutenowe 100g SCHAR
Mleko kozie UHT 500ml DANMIS
Inne produkty w tej kategorii:
Kisiel truskawkowy bezglutenowy 30g AMYLON BIO
Dropsy czekoladowe białe 200g BETTR BIO
Galaretka pomarańczowa w proszku 40g AMYLON BIO
Migdały płatki / cięte 250g BATOM BIO
Mak niebieski 200g BIO PLANET BIO
Karob 500g BATOM BIO
Proszek do pieczenia bezglutenowy 100g ZDROWO NAMIESZANE BIO
Dropsy czekoladowe różowe / truskawkowe 200g BETTR BIO
Zakwas chlebowy orkiszowy 30g BIOVEGAN BIO
Inulina 250g BIO PLANET BIO
Wanilia mielona Bourbon 5g BIOVEGAN BIO
Wiórki kokosowe 125g BATOM BIO
Budyń śmietankowy 40g AMYLON BIO
Dropsy czekoladowe mylk 200g BETTR BIO
Galaretka cytrynowa w proszku 40g AMYLON BIO
Cukier waniliowy 100g AMYLON BIO
