Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Bezglutenowe bułki (2 sztuki), zalecane w dietach wykluczających gluten. Idealne na śniadanie lub przekąskę. Pysznie smakują z miodem czy z dżemem.
masa netto: 130 g
składniki: skrobia kukurydziana, woda, zakwas 7,2% (mąka ryżowa, woda), mąka ryżowa, syrop ryżowy, włókno roślinne (psyllium, owoce cytrusowe, rzepa), substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, guma guar, olej słonecznikowy, białko sojowe, drożdże, sól, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, kwas: kwas cytrynowy
wartość odżywcza w 100 g:
- wartość energetyczna: 963 kJ / 228 kcal
- tłuszcz: 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
- węglowodany: 44 g w tym cukry: 2,1 g
- błonnik: 7,6 g
- białko: 3,0 g
- sól: 1,2 g