Kakao surowe kruszone 250g BATOM BIO
Kakao kawy herbaty Raw Surowa żywność Kakao surowe kruszone BATOM BIO
BIO kakao surowe kruszone. Ekologiczne ziarna kakao przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania składników odżywczych. Charakteryzują się wytrawnym smakiem i stanowią bazę dla czekolad i wyrobów czekoladowych jak również dodatek do musli, ciast, deserów.
masa netto: 250 g
składniki: kakao ziarna surowe* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartości odżywcze na 100g produktu:
- wartość energetyczna: 2805 kJ/ 678 kcal
- tłuszcz: 52g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 30g
- węglowodany: 29g w tym cukry: 1,5g
- błonnik: 23g
- białko: 12g
- sól: 0,15g
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa - Nila 17
31-209 Kraków
Polska
tel.: +48 12 626 00 70
www.batom.pl
Zobacz także
Kakao surowe kruszone 1kg DETAL BIO
Kakao surowe ziarno 300g BATOM BIO
Karob 250g BATOM BIO
Dropsy czekoladowe 125g BATOM BIO
- Certyfikat rolnictwa ekologicznego BIO
- tak
- Numer certyfikatu
- PL-EKO-03
- Wegański
- w składnikach
- Bez dodatku cukru białego
- w składnikach
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Herbatniki pszenne Mini zoo 50g ANIA
Chipsy bananowe niesłodzone 1kg BATOM BIO
Konfitura z mango 300g SYMBOL SMAKU
Oliwa z oliwek extra virgin 500ml CASTELLO DEGLI OLIVI
Moringa proszek 100g BATOM BIO
Pszenica płaskurka ziarno 500g BATOM BIO
Syrop z agawy 660g BIO PLANET BIO
Inne produkty w tej kategorii:
Maca korzeń sproszkowany 1kg BATOM BIO
Siemię lniane złote 1kg BATOM BIO
Białko konopne 500g BATOM BIO
Olej lniany virgin 250ml BIO PLANÈTE BIO
Spirulina proszek 100g BATOM BIO
Karob 250g BATOM BIO
Białko ryżowe 250g BATOM BIO
Liście Moringa 100g BATOM BIO
Babka jajowata łuski 300g BATOM BIO
Białko z dyni 500g BATOM BIO
Białko z dyni 250g BATOM BIO
Pałeczki otrębowe błonnik 250g BATOM BIO
Kakao surowe kruszone 1kg DETAL BIO
Maca korzeń sproszkowany 300g BATOM BIO
