Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Mąka bezglutenowa do wypieku chleba z siemieniem lnianym i mąką gryczaną, bogata w błonnik. Opracowana specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
masa netto: 1 kg
składniki: skrobia kukurydziana, mąka z siemienia lnianego 12%, mąka gryczana 8%, otręby grochowe, otręby ryżowe, włókno roślinne (psyllium), cukier, substancja zagęszczająca: guma guar, sól
wartości odżywcze na 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1471 kJ/ 348 kcal
- tłuszcz: 2,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
- węglowodany: 68 g w tym cukry: 1,7 g
- błonnik: 13 g
- białko: 6,8 g
- sól: 1 g
Może zawierać śladowe ilości soi.