Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Bezglutenowa mieszanka do pieczenia ciastek brownie, opracowana specjalnie dla osób nietolerujących glutenu. Produkt bez laktozy, bez pszenicy.
waga: 350g
składniki: surowy cukier trzcinowy, skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, kakao w proszku, wiórki czekoladowe (cukier, miazga kakaowa 33%, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat) 7,4%, mąka ryżowa, mąka z soczewicy, skrobia modyfikowana z tapioki, substancja zagęszczająca: guma tara
wartości odżywcze na 100g:
- wartość energetyczna: 1598kJ/377kcal
- tłuszcz: 3,0g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8g - węglowodany: 81g
w tym cukry: 42g - błonnik: 4,8g
- białko: 4,1g
- sól: 0,02g