Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Uniwersalna mąka bezglutenowa do pieczenia.
Doskonała do przygotowania pizzy, pieczywa czy ciast. Produkt odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu, bez laktozy, bez pszenicy.
składniki: skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka z sorgo, skrobia ryżowa, dekstroza, włókno roślinne (psyllium), białko groszku,
składniki: skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka z sorgo, skrobia ryżowa, dekstroza, włókno roślinne (psyllium), białko groszku,
substancje zagęszczające: hydroksypropylometyloceluloza, sól
wartość odżywcza w 100g:
• wartość energetyczna: 1491kJ/351kcal
• tłuszcz: 0,9g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3g
• węglowodany: 82g
w tym cukry: 3,0g
• błonnik: 1,6g
• białko: 3,5g
• sól: 0,82g
Może zawierać soję.
wartość odżywcza w 100g:
• wartość energetyczna: 1491kJ/351kcal
• tłuszcz: 0,9g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3g
• węglowodany: 82g
w tym cukry: 3,0g
• błonnik: 1,6g
• białko: 3,5g
• sól: 0,82g
Może zawierać soję.