Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Bezglutenowy makaron niskobiałkowy nitki z dodatkiem kurkumy.
Sposób przygotowania: gotować wolno w osolonej wodzie przez 5- 6 minut, od czasu do czasu mieszając.
masa netto: 250g
składniki: skrobia kukurydziana, skrobia pszenna bezglutenowa, mąka kukurydziana, substancja zagęszczająca: guma guar, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, przyprawa kurkuma 0,04%
wartość odżywcza w 100g:
Sposób przygotowania: gotować wolno w osolonej wodzie przez 5- 6 minut, od czasu do czasu mieszając.
masa netto: 250g
składniki: skrobia kukurydziana, skrobia pszenna bezglutenowa, mąka kukurydziana, substancja zagęszczająca: guma guar, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, przyprawa kurkuma 0,04%
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 1584kJ/373kcal
- tłuszcz: 1,1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5g
- węglowodany: 89g w tym cukry: 0,2g
- białko: 1,0g
- sól: 0,31g
Produkt może zawierać jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne, sezam.