Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Bezglutenowe wrapy do tortilli opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
składniki: mąka ryżowa, woda, margaryna roślinna (tłuszcz palmowy, olej słonecznikowy, woda, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, sól), substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol, włókno roślinne (psyllium), białko sojowe, skrobia ryżowa, substancja zagęszczająca: guma guar, guma karobowa, sól, substancja zakwaszająca: kwas winowy, konserwant: sorbinian potasu
wartości odżywcze na 100g produktu:
- wartość energetyczna: 1258kJ/299kcal
- tłuszcz: 6,2g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1g - węglowodany: 49g
w tym cukry: 1,9g - błonnik: 9,3g
- białko: 7,1g
- sól: 1,0g
Może zawierać gorczycę.