Chrupki kukurydziane z jabłkiem i...

Chrupki kukurydziane z jabłkiem i truskawką bezglutenowe 30g ANGELINA BIO

MCLLOYD’S 8588004638273
5,78 zł Brutto / szt.
5,50 zł netto / szt.

Przekąski słodycze Chrupki kukurydziane z jabłkiem i truskawką bezglutenowe 30g ANGELINA BIO Bez laktozy Bez glutenu Vegan Wegańskie Bez dodatku cukru

Opakowanie
  • Pojedyncze sztuki
  • Opakowanie zbiorcze po 3 szt.

Dostępna ilość: 12 - zamawiasz pojedyncze sztuki.

Opis

BIO chrupki kukurydziane z jabłkiem i truskawką bezglutenowe. Ekologiczne chrupki kukurydziane pieczone, przeznaczone dla dzieci od 10-go miesiąca życia. Produkt wegański, bez dodatku cukru (zawiera tylko cukry naturalnie występujące) i soli, bezglutenowy, bez orzechów, soi i laktozy.

masa netto: 30 g
składniki: kukurydza* 57% (mąka i/lub ziarna), mąka ryżowa*, olej słonecznikowy*, suszone jabłka* 6,5% (zawierają mąkę ryżową*), suszone truskawki* 3,5%, witamina B1 <0,1% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartości odżywcze na 100g produktu:
  • wartość energetyczna: 1882 kJ/ 448 kcal
  • tłuszcz: 14,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
  • węglowodany: 70,4 g w tym cukry: 6,0 g
  • błonnik: 3,5 g
  • białko: 6,2 g
  • sól: 0,05 g
Produkt rolnictwa ekologicznego.  

Szczegóły produktu

Certyfikat rolnictwa ekologicznego BIO
tak
Bez glutenu (deklaracja)
tak
Wegański
tak
Bez dodatku cukru białego
tak
8588004638273

Dopasowanie produktu

Opinie o produkcie (0)

Zawarte na stronie opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów BATOM, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu.

Zobacz także

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Produkty dodane do schowka
Produkty dodane do porównania