Chrupki kukurydziane z marchwią i jabłkiem bezglutenowe 4 x 15g ANGELINA BIO

MCLLOYD’S 8588004638754
Opis

BIO chrupki kukurydziane z marchwią i jabłkiem bezglutenowe. Ekologiczne chrupki kukurydziane bez soli i cukru, pieczone, przeznaczone dla dzieci od 7- go miesiąca życia. Produkt wegański, bez dodatku cukru (zawiera tylko cukry naturalnie występujące) i soli, bezglutenowy, bez orzechów, soi i laktozy. Opakowanie zawiera 4 torebki po 15 g każda.

masa netto: 4 x 15 g
składniki: kukurydza* 75%, olej słonecznikowy* 14,6%, marchew w proszku* 5,2%, jabłko w proszku* 5,2% (jabłko* 85%, mąka ryżowa*), witamina B1 (*certyfikowany składnik ekologiczny) 
wartość odżywcza w 100 g
  • wartość energetyczna: 1741 kJ / 414 kcal 
  • tłuszcz: 15 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g 
  • węglowodany: 62 g w tym cukry: 3,9 g 
  • błonnik: 3,7 g
  • białko: 6 g 
  • sól: 0,02 g 
Produkt rolnictwa ekologicznego. 
11,12 zł brutto / szt.
10,59 zł netto / szt.

Opakowanie

Dostępna ilość: 24 - zamawiasz pojedyncze sztuki
Loading...