Your cart
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Czekolada organiczna, wytwarzana ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca.
Pyszna i bogata w magnez, potas i żelazo.
Zawartość masy kakaowej min. 52%.
składniki: cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, orzechy laskowe* 14%, migdały*, sproszkowane mleczko kokosowe*, wanilia Bourbon*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 2611kJ/630 kcal
- tłuszcz: 52g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27g
- węglowodany: 30g w tym cukry: 22g
- błonnik: 5g
- białko: 8g
- sól: 0,3g
Produkt może zawierać inne orzechy powodujące alergie lub nietolerancję pokarmową.
Produkt rolnictwa ekologicznego.