Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Czekolada organiczna, wytwarzana ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca. Produkt wegański.
Pyszna i bogata w magnez, potas i żelazo.
Zawartość masy kakaowej min. 52%.
waga: 50g
składniki: cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, orzechy laskowe* 14%, migdały*, sproszkowane mleczko kokosowe*, wanilia Bourbon*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100g:
• wartość energetyczna: 2611kJ/630 kcal
• tłuszcz: 52g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27g
• węglowodany: 30g
w tym cukry: 22g
• błonnik: 5g
• białko: 8g
• sól: 0,3g
Może zawierać inne orzechy.
Produkt rolnictwa ekologicznego.