makarony


Chorzy na celiakię, a także ci, którzy uczuleni są na gluten, nie muszą rezygnować z makaronu. Makaron stanowi doskonałą, pożywną i sycącą bazę wielu dań, stąd szeroki wybór makaronów bezglutenowych to świetna wiadomość dla wszystkich, którzy nie tolerują wspomnianej substancji. Tradycyjny makaron powstaje najczęściej w oparciu o mąkę pszenną, a ta, jak wiadomo, jest bogata w gluten. Dlatego też znajdziesz u nas produkty oparte o mąkę kukurydzianą, ale nie tylko. W naszym sklepie nie brak innych interesujących propozycji. Pewnie nawet nie zastanawiałeś się nad tym, z czego jeszcze da się wyprodukować pasty. Lista jest naprawdę długa i niekiedy zaskakująca. Oferujemy makarony z zielonego groszku, fasoli i ryżu. Makarony z czerwonej soczewicy, ciecierzycy i wiele, wiele innych. Przekonaj się sam!

Produkty dodane do schowka
Produkt dodany do porównania
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności.