Fasole kasze ryż Fasolka czerwona Kidney BATOM BIO
BIO fasolka czerwona Kidney. Ekologiczna fasolka Kidney posiada charakterystyczny, nerkowaty kształt. Po ugotowaniu idealnie komponuje się w daniach kuchni meksykańskiej i hiszpańskiej, w daniach jednogarnkowych, farszach, pastach, sosach i sałatkach.
masa netto: 250 g
składniki: fasolka kidney* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 1170kJ/279kcal
- tłuszcz: 0,3g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1g
- węglowodany: 29g w tym cukry: 2,2g
- błonnik: 28g
- białko: 26,0g
- sól: 0,06g
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa- Nila 17
31-209 Kraków
Polska
tel.: +48 12 626 00 70 www.batom.pl