Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Ekologiczny bulion warzywny o minimalnej zawartości soli, bezglutenowy, bez oleju palmowego.
Sposób przygotowania: Rozpuścić 1 kostkę w 500ml wrzącej wody.
masa netto: 60g
składniki: chlorek potasu, oleje roślinne* (shea*, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*), miso* (soja*, ryż*, woda, sól, koji), suszone warzywa* w zmiennych proporcjach 13,7% (cebula*, seler*, marchew*), sól, skrobia kukurydziana*, mąka ryżowa*, maltodekstryna*, natka pietruszki*, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100ml bulionu:
- wartość energetyczna: 26kJ/6kcal
- tłuszcz: 0,5g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2g
- węglowodany: <0,5g w tym cukry: <0,5g
- białko: <0,5g
- sól: 0,25g
Produkt rolnictwa ekologicznego.