Delikatne, chrupiące i pachnące czarne maliny, które bezpośrednio po zebraniu zostały poddane procesowi liofilizacji. Mogą być stosowane tak, jak świeże owoce: spożywane bezpośrednio lub dodawane do wypieków, deserów, musli, koktajli.
Dzięki liofilizowaniu owoce zachowują swój smak, aromat oraz około 90% wartości odżywczych świeżych owoców.
masa netto: 20g
składniki: liofilizowane czarne maliny 100%
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 1400,3kJ/335kcal
- tłuszcz: 15g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,42g
- węglowodany: 45,17g w tym cukry: 35,82g
- błonnik: 32,82g
- białko: 6,83g
- sól: <0,01g
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa- Nila 17
31-209 Kraków
Polska
tel.: +48 12 626 00 70 www.batom.pl