Owoce suszone Bakalie Maliny liofilizowane BATOM
Delikatne, chrupiące i pachnące maliny, które bezpośrednio po zebraniu zostały poddane procesowi liofilizacji.
Mogą być stosowane tak, jak świeże owoce: spożywane bezpośrednio lub dodawane do wypieków, deserów, musli, koktajli.
Dzięki liofilizowaniu owoce zachowują swój smak, aromat oraz około 90% wartości odżywczych świeżych owoców.
masa netto: 100g
składniki: liofilizowane maliny 100%
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 900kJ/215kcal
- tłuszcz: 1,9g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1g
- węglowodany: 30,1g w tym cukry: 30,1g
- błonnik: 29,3g
- białko: 8,1g
- sól: 0,0g
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa- Nila 17
31-209 Kraków
Polska
tel.: +48 12 626 00 70 www.batom.pl