Owoce suszone Bakalie Żurawina liofilizowana BATOM
Owoce żurawiny, które bezpośrednio po zebraniu zostały poddane procesowi liofilizacji.
Mogą być stosowane tak, jak świeże owoce: spożywane bezpośrednio lub dodawane do wypieków, deserów, musli, koktajli.
Dzięki liofilizowaniu owoce zachowują swój smak, aromat oraz około 90% wartości odżywczych świeżych owoców.
masa netto: 100g
składniki: liofilizowana żurawina 100%
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 1200kJ/287kcal
- tłuszcz: 5,4g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
- węglowodany: 30g w tym cukry: 30g
- błonnik: 25g
- białko: 2,7g
- sól: 0,01g
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa- Nila 17
31-209 Kraków
Polska
tel.: +48 12 626 00 70 www.batom.pl