Mąka orkiszowa Graham Typ 1850 Bio Batom
BIO mąka orkiszowa graham typ 1850. Ekologiczna mąka orkiszowa otrzymywana w procesie mielenia najwyższej jakości ziaren orkiszu. Może być używana samodzielnie lub w połączeniu z innymi mąkami. Przeznaczona jest do wypieku chleba, bułek, do makaronów, klusek, kopytek.
masa netto: 1kg
składniki: mąka orkiszowa* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 1412kJ/334kcal
- tłuszcz: 2,1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5g
- węglowodany: 63g w tym cukry: 1,0g
- błonnik: 7,6g
- białko: 12g
- sól: <0,01g
Może zawierać soję.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa- Nila 17
31-209 Kraków
Polska
tel.: +48 12 626 00 70 www.batom.pl