Your cart
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Mleczko kokosowe z dodatkiem wapnia, bez dodatku cukru. Zawiera wyłącznie naturalnie występujące cukry, bez laktozy, wegańskie.
Smaczne do bezpośredniego spożycia, jako dodatek do musli, płatków śniadaniowych,
do gotowania i pieczenia.
składniki: baza kokosowa* 99,0% (woda, miąższ kokosowy* 8,5%), skrobia z tapioki*, algi morskie: Lithothamnium calcareum, cytrynian trójwapniowy, naturalny aromat kokosowy*,
sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 139kJ/34kcal
- tłuszcz: 2,7g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5g
- węglowodany: 2,0g w tym cukry: <0,3g
- białko: 0,2g
- sól: 0,1g
Produkt jest wytwarzany w zakładzie, w którym przetwarza się orzechy.
Produkt rolnictwa ekologicznego.