Sos sojowy Shoyu 250ml YAKSO BIO
Sosy sojowe Przyprawy azjatyckie Yakso
Sos Shoyu polecany jako uniwersalna przyprawa do dań gotowanych i pieczonych.
Jest to znakomity dodatek do zup, zalew, dań mięsnych, rybnych, sałatek, makaronu oraz ryżu.
objętość netto: 250ml
składniki: woda, ziarno soi* 25%, pszenica*, sól morska, woda, Aspergillus Oryzae*- Koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100g:
• wartość energetyczna: 226kJ/54kcal
• tłuszcz: 0,1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
• węglowodany: 5,8g w tym cukry: 1,5g
• błonnik: 0,0g
• białko: 7,5g
• sól: 14g
Zawiera gluten i soję.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
Zobacz także
Sos chili 480ml YAKSO BIO
- Certyfikat rolnictwa ekologicznego BIO
- tak
- Wegański
- w składnikach
- Bez dodatku cukru białego
- w składnikach
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Olej kokosowy bezzapachowy 500ml BATOM
Ciastka z kawałkami czekolady bezglutenowe 100g GLUTENEX
Granola figa z kokosem 320g PAPAGRIN BIO
Żelki owocowe bez żelatyny 125g BATOM BIO
Płyn do mycia naczyń 500ml ECO NATURO EKO
Makaron kukurydziany rurki bezglutenowy 500g SAM MILLS
Czekolada biała z algami bez cukru 75g TORRAS
Inne produkty w tej kategorii:
Pesto Verde zielone 130g LASELVA BIO
Sos sojowy Tamari Strong 500ml LIMA BIO
Ocet krem balsamiczny 200ml CRETAN NECTAR BIO
Sos sojowy TAMARI 125ml YAKSO BIO
Sos sojowy Tamari o obniżonej zawartości soli 250ml LIMA BIO
Sos sojowy Tamari 250ml YAKSO BIO
Sos sojowy Shoyu 125ml YAKSO BIO
