Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Syrop z agawy bezglutenowy jest doskonałym, alternatywnym środkiem słodzącym powstałym z zagęszczonego soku z agawy. Jest około trzykrotnie słodszy od cukru, jednocześnie posiadając od czterech do pięciu razy niższy indeks glikemiczny. Charakteryzuje się wysoką rozpuszczalnością, ma całkowicie neutralny smak a konsystencją i barwą przypomina miód.
Polecany jako dodatek do wypieków, deserów, naleśników, napojów.
masa netto: 330g
składniki: syrop z agawy* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 1253kJ/296kcal
- tłuszcz: 0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g
- węglowodany: 71g w tym cukry: 71g
- błonnik: 5,7g
- białko: 0g
- sól: 0,06g