Your cart
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Czekolada bez dodatku cukru (zawiera cukry naturalnie występujące), słodzona glikozydem stewiolowym i erytrytolem.
Produkt bezglutenowy.
składniki: masło kakaowe, mleko w proszku 22,5%, substancja słodząca (erytrytol 11%, glikozyd stewiolowy 0,018%), inulina, miazga kakaowa, migdały 10%, odtłuszczone mleko w proszku 9%, emulgator (lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat (waniliowy)
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 2116kJ/510 kcal
- tłuszcz: 42g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23g
- węglowodany: 25g w tym cukry: 13g
- błonnik: 14g
- białko: 13g
- sól: 0,4g
Nadmierne spożycie może wywołać efekt przeczyszczający. Produkt może zawierać śladowe ilości innych orzechów, sezamu i soi.
1WW=40g 1WBT=23g