Makaron konjac Spaghetti 385g DIET-FOOD BIO

MIPAMA 5906660508915

Bezglutenowy zamiennik bogatego w węglowodany makaronu czy ryżu, doskonały na diecie keto. 

Opis
BIO makaron wytwarzany z mąki z bulwy azjatyckiej rośliny konjac. Głównym składnikiem organicznego konjac spaghetti jest rozpuszczalny w wodzie błonnik. Makaron jest beztłuszczowy, bezcukrowy i praktycznie nie zawiera węglowodanów. Odpowiedni dla wegan i na diecie bezglutenowej. Koszerny. To produkt prawie bezkaloryczny (tylko 7 kcal w 100g produktu), bez własnego smaku i zapachu, łatwo wchłaniający aromat potraw i przypraw. 
Sposób przygotowania: odsączyć makaron na sitku, przepłukać ciepłą wodą, następnie smażyć lub gotować 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy. 

masa netto: 385 g
składniki: woda oczyszczona 96,6%, mąka z rośliny Konjac* 3,4% 
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100 g
  • wartość energetyczna: 30 kJ / 7 kcal 
  • tłuszcz: <0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
  • węglowodany: <0,2 g w tym cukry: <0,1 g
  • błonnik: 2,6 g 
  • białko: <0,1 g
  • sól: <0,1 g 
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
11,45 zł brutto / szt.
10,90 zł netto / szt.

Opakowanie

Dostępna ilość: 17 - zamawiasz pojedyncze sztuki
Szczegóły produktu
Certyfikat rolnictwa ekologicznego BIO
tak
Bez glutenu (deklaracja)
tak
Wegański
tak
Bez dodatku cukru białego
w składnikach
5906660508915
17 Przedmioty
Dopasowanie produktu
Loading...