Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Bezglutenowe wafelki z nadzieniem orzechowym. Chrupiące ciastka / wafelki orzechowe opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu, bez pszenicy, bez oleju palmowego. Opakowanie zawiera 16 wafelków.
masa netto: 125 g
składniki: skrobia ziemniaczana, cukier, olej kokosowy, mąka ryżowa, krem z orzechów laskowych 7,5%, mąka ryżowa, serwatka w proszku (z mleka), mąka sojowa, maltodekstryna, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, mąka sojowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa E322; aromat naturalny, substancja zagęszczająca: guma guar E412; naturalne aromaty, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu E500ii
wartość odżywcza w 100 g:
- wartość energetyczna: 2142 kJ / 511 kcal
- tłuszcz: 25 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
- węglowodany: 68 g w tym cukry: 27 g
- błonnik: 1,5 g
- białko: 3,3 g
- sól: 0,10 g
Produkt może zawierać śladowe ilości migdałów.