Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Delikatne, chrupiące i pachnące maliny, które bezpośrednio po zebraniu zostały poddane procesowi liofilizacji.
Mogą być używane tak, jak świeże owoce: spożywane bezpośrednio lub dodawane do wypieków, deserów, musli, koktajli.
Dzięki liofilizowaniu owoce zachowują swój smak, aromat oraz około 90% wartości odżywczych świeżych owoców.
waga: 20g
składniki: liofilizowane maliny* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100g:
• wartość energetyczna: 1342kJ/322kcal
• tłuszcz: 4,62g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,13g
• węglowodany: 39g
w tym cukry: 31g
• błonnik: 46g
• białko: 8,52g
• sól: 0,02g
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa- Nila 17
31-209 Kraków
Polska
tel.: +48 12 626 00 70 www.batom.pl
Produkt rolnictwa ekologicznego.
COBICO NR PL-03-001216