BIO maliny delikatne, chrupiące i pachnące, które bezpośrednio po zebraniu zostały poddane procesowi liofilizacji.
Mogą być używane tak, jak świeże owoce: spożywane bezpośrednio lub dodawane do wypieków, deserów, musli, koktajli.
Dzięki liofilizowaniu owoce zachowują swój smak, aromat oraz około 90% wartości odżywczych świeżych owoców.
masa netto: 20g
składniki: liofilizowane maliny* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 1342kJ/322kcal
- tłuszcz: 4,62g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,13g
- węglowodany: 39g w tym cukry: 31g
- błonnik: 46g
- białko: 8,52g
- sól: 0,02g
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa- Nila 17
31-209 Kraków
Polska
tel.: +48 12 626 00 70 www.batom.pl